Ny hemsida, nya möjligheter

Äntligen har jag kommit mig för och fixat en ny hemsida. Det känns som att få en ny frisyr och garderob på en och samma gång. Jag är jättenöjd med hur den blev. På den här nya hemsidan hittar du till exempel mer information om mina böcker. Jag har också en ny sida där jag samlar en hel del av sådant som jag gjort i media. Här kan du titta på lite härliga matvideos, lyssna på poddar jag varit med i eller se hur det ser ut när jag är gäst i TV4.


Jag har också en ny sida för recept vilket känns superkul. Här har jag samlat mina egna favoriter. De recepten som jag brukar tipsa om när jag är ute och föreläser. Och på tal om det så finns det också en ny sida som visar några av de föreläsningar jag erbjuder och så den här sidan så klart som visar lite smått och gott som är aktuellt just nu.


Hoppas att du kommer att gilla min hemsida lika mycket som jag.